Da, Doamne, sa fie asa! Honda pregateste o noua generatie a modelului S2000, spun zvonurile

Da, Doamne, sa fie asa! Honda pregateste o noua generatie a modelului S2000, spun zvonurile
  • O noua generatie a rodsterului Honda S2000 ar putea fi lansata pe piata in cursul anului 2018
  • Modelul in cauza ar urma sa ascunda sub capota un benzinar cu turbina conventionala si compresor electric
  • De livrarea puterii maxime de 320 CP catre roti se va ocupa o transmisie DCT cu opt rapoarte
Distribuie pe Facebook

Automobilul in cauza ar urma sa fie lansat pe piata chiar in cursul anului viitor, alaturi de un benzinar cu turbina conventionala si compresor electric.

Dupa mai bine de un deceniu de asteptare, fanii legendarului model Honda NSX - comercializat in Statele Unite ale Americii sub brandul Acura, au la dispozitie o noua generatie.

Una care, dupa cum precizam si la momentul prezentarii sale oficiale, este pusa in miscare de un sistem de propulsie hibrid, compus din trei motoare electrice si un V6 twin-turbo de 3.5 litri.

Situatia s-ar putea repeta in cazul modelului S2000, mai multe zvonuri ajunse recent in presa (si inca neconfirmate de japonezi) anuntand renasterea iconicului roadster pentru 2018.

Noul automobil sport va sosi astfel la timp pentru a celebra cea de-a 70-a aniversare a companiei Honda, respectiv doua decenii trecute de la introducerea pe piata a originalului.

Cum va arata reinterpretarea moderna a clasicului S2000 ramane inca un mister pentru moment, insa avem macar cateva detalii despre cum va suna reteta tehnica propusa de aceasta.

Intr-o alta ordine de idei, noul roadster de la Honda ar urma sa dispuna de un benzinar de 2.0 litri si 320 CP, ajutat de o turbina conventionala si un compresor electric pentru eliminarea lagului.

Unitatii in cauza i se va alatura, spun zvonurile, o transmisie automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj, astfel ca performantele rezultate ar trebui sa fie dintre cele mai impresionante.

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora il vom afla in toamna anului 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Paris sau a evenimentului Los Angeles Auto Show.

Acum, daca vine vorba despre pretul viitoarei Honde S2000, presa de peste Ocean precizeaza ca nota de plata a modelului japonez s-ar putea invarti in jurul sumei de 50.000 dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2017