Daca exteriorul nu te-a convins, poate o face interiorul. VIDEO din habitaclul noii TOYOTA SUPRA

Daca exteriorul nu te-a convins, poate o face interiorul. VIDEO din habitaclul noii TOYOTA SUPRA
  • Noua Supra si noul Z4 au fost dezvoltate in paralel
  • Se vad influentele bavareze in interiorul modelului japonez
  • Calitatea materialelor si a finisajelor specifica BMW
Distribuie pe Facebook

Noua Toyota Supra a fost lansata in urma cu doua zile la Detroit iar acum am dat si peste un clip video din interiorul sportivei japoneze.

Noua Supra este masina care se afla pe buzele tuturor zilele acestea si este oarecum normal avand in vedere campania de teasing anterioara lansarii si mai ales mostenirea pe care Supra trebuie sa o duca mai departe.

Design-ul exterior este inspirat din conceptul FT-1 si multi s-au aratat deja dezamagiti de produsul final, chiar daca unele elemente estetice au fost preluate de la conceptul mentionat mai sus. Spre exemplu blocurile de lumini frontale, aripa spate sau plafonul valurit.

Cat despre interior, acest clip video ni-l prezinta in detaliu si nu putem sa nu observam asemanarile dintre habitaclul noii Supra si cel al noului Z4. Pana la urma cele doua masini au fost dezvoltate in paralel si impart foarte multe componente.

Cele doua modele sunt asemanatoare, dar nu identice, iar acesta este un lucru bun. Se observa totusi influentele bavareze, cum ar fi butoanele, maneta schimbatorului de viteze sau sistemul de infotainment iDrive, dar cel mai tare se observa calitatea materialelor si a finisajelor specifice nemtilor de la BMW.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2019