Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta. Foto ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta. Foto ca sa te convingi si singur
  • Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un motor turbo cu numai patru cilindri in linie. De doi litri si circa 269 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, inca din ultima parte a toamnei lui 2019, cea dintai generatie a produsului comercializat de compania Volkswagen sub denumirea Atlas Cross Sport a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor anterioare, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: nemtii au lansat recent, la inceputul acestei saptamani, o versiune imbunatatita a primului lor SUV cu alura de Coupe, noul vehicul remarcandu-se - la nivelul departamentului exterior, printr-o parte frontala redesenata complet, principala atractie constand in banda iluminata care uneste farurile adaptive cu tehnologie LED.

Volkswagen Atlas Cross Sport

Volkswagen Atlas Cross Sport

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, peste numai cateva luni, respectiva masina dispune inclusiv de un difuzor spate restilizat pentru o doza extra de agresivitate, plus jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch. De cealalta parte a portierelor - la interior, cumparatorii vor putea experimenta si o tapiterie confectionata din piele, cu detalii realizate sub forma de carouri, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaune fata ventilate, bancheta spate cu incalzire, un display central cu diagonala de 12.0 inch.

Cea mai recenta iteratie iteratie a modelului oferit sub numele de Atlas Cross Sport va fi disponibila doar intr-o singura varianta de motorizare - unica optiune pusa la dispozitia clientilor luand forma unui benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 2.0 litri, proiectat pentru a livra persoanei aflate in spatele volanului undeva in jurul a 269 CP si, mai mult ori mai putin surprinzator, 370 de Newton-Metri. Aceeasi reteta mai cuprinde si o transmisie automata in opt trepte - cu convertizor de cuplu, care lucreaza, in standard, cu un sistem de tractiune fata sau, optional, contracost, daca mai trebuia cumva adaugat, alaturi de tehnologia 4Motion.

Volkswagen Atlas Cross Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Volkswagen Atlas Cross Sport
mai multe