Daca n-ai bani de C63 AMG, asta e masina TA. Are 390 CP si face suta in 4.7 secunde!

Daca n-ai bani de C63 AMG, asta e masina TA. Are 390 CP si face suta in 4.7 secunde!
  • Mercedes prezinta noul C43 AMG 4Matic
  • Automobilul german ofera un motor V6 bi-turbo
  • Puterea maxima este de 390 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota se ascunde un benzinar cu sase cilindri in V si doua turbine, pe care germanii de la Mercedes il ofera in compania unei cutii automate cu noua rapoarte, respectiv a unui sistem inteligent de tractiune integrala.

Surprins complet necamuflat la sfarsitul lunii trecute, noul Mercedes C43 AMG 4Matic ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa. Atat cu bune, cat si cu rele. De fapt, relele au cam disparut odata cu acest facelift, germanii avand o surpriza placut inclusiv pentru clientii care cereau mai multa putere.

Programat sa debuteze in premiera publica... chiar maine, atunci cand Salonul Auto International de la Geneva isi va deschide larg portile, rivalul modelelor Audi S4 si BMW 340i gazduieste in compartimentul motor tot un V6 bi-turbo de trei litri. Cu mentiunea ca acesta produce 390 CP si 520 Nm.

Mercedes C43 AMG Facelift

Mercedes C43 AMG Facelift

Mercedes C43 AMG Facelift

O cutie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza in continuare pachetul tehnic, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in 4.7 secunde - in loc de 4.9 secunde. In schimb, viteza maxima ramane limitata electronic la 250 km/h, daca te intrebai cumva.

Din punct de vedere estetic, noul Mercedes C43 AMG 4Matic se diferenteaza de modelul original in special prin modificarile pe care designerii germani le-au operat la nivel de spoilere. Diferente mai mici sau mai mari intalnim si in dreptul grilei frontale, optiunilor in materie de jante sau evacuarii.

Asemeni versiunii standard, rivalul lui Audi S4 si BMW 340i adopta la interior instrumente de bord digitale, afisate pe un display color cu diagonala de 12.3 inch. "Proaspat" este, de asemenea, si volanul multifunctional cu design in trei spite, asemanator cu cel montat pe S-Class Facelift.

La final, trebuie precizat ca nu exista niciun fel de informatie referitoare la pretul de vanzare al automobilului cu motor V6 bi-turbo de trei litri si 390 CP. Un mare mister ramane, de altfel, si data la care vom face cunostinta cu noul C63 AMG - suntem interesati daca si in cazul acestuia va creste puterea maxima.

Mercedes C43 AMG Facelift

Mercedes C43 AMG Facelift

Mercedes C43 AMG Facelift

Mercedes C43 AMG Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Mercedes C43 AMG Facelift
mai multe