Daca n-ai bani de Cayenne, asta e masina ta. Cat costa in Romania

Daca n-ai bani de Cayenne, asta e masina ta. Cat costa in Romania
  • Daca n-ai bani de Cayenne, asta e masina ta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch. Plus tapiterie din piele sintetica si material textil.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei Macan a fost lansata, recent, si pe piata din Romania. Oferita la preturi incepand de la putin peste 65.853 de euro, noua masina de la Porsche isi va intampina clienti alaturi de trei variante de motorizare - toate pe benzina.

In configuratia de baza Macan, propulsia este asigurata de un motor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri - care lucreaza alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj pentru a livra ambelor punti aproximativ 265 CP si 400 Nm. Suficient pentru ca problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa fie rezolvata intr-un timp de 6.4 secunde.

Porsche Macan Facelift

Porsche Macan Facelift

Urmatoarea pe lista, varianta Macan S beneficiaza de serviciile unei unitati cu sase cilindri in V si doua turbine - de trei litri si 380 CP. Fisa cu specificatii tehnice este completata, din nou, de o transmisie PDK cu sapte trepte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 4.8 secunde.

O motorizare cu sase cilindri in V, doua turbine si capacitatea de trei litri ascunde - sub capota, si versiunea de top Macan GTS, propulsorul cu pricina apeland insa la o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj pentru a trimite ambelor punti undeva in jurul a 440 CP si 550 Nm. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 4.5 secunde.

Seria vestilor bune continua cu o dotare extrem de bogata - care cuprinde inclusiv jante pe 19 inch, plus tapiterie din piele sintetica si material textil. Potrivit Porsche, noul Macan Facelift mai ofera, din seria fara costuri suplimentare, si faruri cu LED, climatizare automata, scaune cu actionare electrica, sistem audio cu opt boxe etc.

Porsche Macan Facelift

Porsche Macan Facelift

Porsche Macan Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Porsche Macan Facelift
mai multe