Daca n-ai bani de Mercedes GLE Coupe, asta e masina ta. Cat costa in Romania

Daca n-ai bani de Mercedes GLE Coupe, asta e masina ta. Cat costa in Romania
  • Daca n-ai bani de Mercedes GLE Coupe, asta e masina ta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sase saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii aprilie, cea mai recenta generatie a faimosului Mercedes GLC Coupe are, incepand de miercuri, si un pret de pornire. 62.507 euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii respectivului automobil o vor avea de achitat in Romania, acolo unde versiunea de baza - comercializata sub indicativul 200 4Matic, se bucura de un motor de 2.0 litri, cu tehnologie MHEV, si pana la 227 CP.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Reteta caracteristica autoturismului mentionat anterior continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu o transmisie cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala - astfel ca problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de aproximativ 7.9 secunde. Viteza maxima: 227 de kilometri pe ora - se precizeaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic.

In ceea ce priveste echiparea de serie, ei bine, printre multiplele detalii si elemente pe care varianta entry-level a modelului Mercedes GLC Coupe le va oferi fara costuri suplimentare se regasesc - potrivit configuratorului oficial, si o pereche de faruri cu LED. Plus un set de jante cu diametrul de 18 inch, confectionate din aliaj, o tapiterie realizata din piele sintetica, un volan multifunctional - condimentat cu un design cu trei spite, climatizare automata, camera video pentru mersul in marsarier.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2023