Daca n-ai bani de Mercedes GLE Coupe, asta e masina ta. Cum arata in realitate

Daca n-ai bani de Mercedes GLE Coupe, asta e masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca n-ai bani de Mercedes GLE Coupe, asta e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 62.510 euro. Potrivit configuratorului local.

Anuntata in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui aprilie, cea de-a doua generatie a celebrului SUV pe care compania Mercedes il comercializeaza sub denumirea de GLC Coupe stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, respectivul produs se remarca numaidecat prin linia alungita a plafonului, inspirata de fastback-urile acompaniate de cinci portiere, insa nici farurile extrem de inteligente - capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea, ori jantele cu diamentrul de pana la 20 de inch, confectionate din aliaj, nu ar trebui sa intocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Oferita si pe piata din Romania - la preturi incepand de la aproximativ 62.507 euro, conform configuratorului oficial, reteta mentionata anterior continua cu o tapiterie realizata din piele si scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie, plus masaj, lista atractiilor interioare cuprinzand inclusiv sistem de navigatie cu realitate augmentata. Din peisaj nu lipsesc, oarecum inutil de precizat, nici instrumentele de bord digitale sau instalatia audio de inalta fidelitate - insotita de difuzoare semnate de specialistii de la Burmester.

Sub capota, cea de-a doua generatie a celebrului SUV pe care compania Mercedes il comercializeaza sub denumirea de GLC Coupe isi va intampina cumparatorii alaturi de o gama variata de motorizari cu patru cilindri in linie, de 2.0 litri - fiecare unitate, indiferent de tipul carburantului preferat, fiind electrificata cu ajutorul tehnologiilor mild / plug-in hybrid, de la caz la caz, pentru o putere de 223 (200 4Matic), 281 (300 4Matic), 220 (220 d 4Matic), 292 (300 d 4Matic), 313 (300 e 4Matic), 381 (400 e 4Matic) si, nu in ultimul rand, 335 de cai (300 de 4Matic). Livrarea valorilor in cauza se face - deloc surprinzator, catre ambele punti, printr-o cutie cu noua rapoarte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2023