Daca n-ai bani de Mercedes GLE Coupe, asta e masina ta. Galerie foto completa

Daca n-ai bani de Mercedes GLE Coupe, asta e masina ta. Galerie foto completa
  • Daca n-ai bani de Mercedes GLE Coupe, asta e masina ta
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, nemtii au pregatit o gama variata de motorizari pe benzina si motorina. Unele acompaniate de un sistem mild-hybrid la 48 de volti, altele insotite de un motor electric ca parte a unui ansamblu PHEV.

Anuntata cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de opt saptamani, inca de la sfarsitul lunii lui aprilie, cea de-a doua generatie a impresionantului Mercedes GLC Coupe a revenit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii companiei producatoare au oferit - recent, peste 150 de imagini proaspete de la interiorul si, totodata, cu exteriorul spectaculosului automobil proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW X4 sau, in cazul in care mai era necesara o astfel de precizare, Audi Q5 Sportback.

Mercedes GLC Coupe - Galerie foto

Mercedes GLC Coupe - Galerie foto

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 62.510 euro, respectiva reteta debuteaza cu design-ul extrem de modern al caroseriei echipate cu un numar de cinci portiere, in timp ce meniul caracteristic cabinei cuprinde, mai mult sau mai putin surprinzator, inclusiv multiple dotari de top, precum ceasuri de bord digitale, scaune cu masaj, difuzoare de inalta fidelitate, marca Burmester.

In ceea ce priveste fisa cu specificatii tehnice, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes GLC Coupe se bucura de diferite agregate in patru cilindri, cu capacitatea de 2.0 litri, unele pe benzina, altele pe motorina, fiecare propulsor aflat sub capota fiind livrat fie alaturi de un sistem MHEV la 48V, fie impreuna cu o unitate electrica - ca parte a unui ansamblu plug-in hybrid. Astfel, puterea pusa la dispozitia ambelor punti - operatiune de care se ocupa o transmisie automata condimentata cu noua rapoarte, variaza intre doar 227 si 381 de cai, anunta compania producatoare.

Mercedes GLC Coupe - Galerie foto

Mercedes GLC Coupe - Galerie foto

Mercedes GLC Coupe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (158) Poze Mercedes GLC Coupe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2023