Daca n-ai bani de Q8, ASTA e masina ta. Cum arata in realitate

Daca n-ai bani de Q8, ASTA e masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca n-ai bani de Q8, ASTA e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un benzinar electrificat de doi litri si 367 de cai putere.

Anuntata cu surle si trambite chiar la sfarsitul lunii trecute, prima generatie a masinii comercializate sub denumirea de Q5 Sportback marcheaza debutul unui nou capitol in istoria companiei Audi. Proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X4 si Mercedes GLC Coupe, respectiva creatie se remarca in special prin partea posterioara a caroseriei, stilizata asemenei unui fastback.

Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Lista atractiilor principale continua cu grila supradimensionata a radiatorului, dar si blocurile optice extrem de moderne - cu matrice de LED-uri, respectiv tehnologie OLED, jantele de pana la 21 de inch si lungimea mai mare cu sapte milimetri decat in cazul variantei normale completand meniul exterior.

In interior, asemeni celei mai recente generatii a celebrului Audi Q5, noua versiune Sportback vine cu instrumente de bord digitale, plus display tactil pentru sistemul de infotainment. Tototadata, masina proiectata pentru a concura cu BMW X4 si Mercedes GLC mai ofera, in standard sau optional, si volan multifunctional cu parte inferioara plata, instalatie audio de inalta fidelitate de la Bang and Olufsen s.a.m.d.

Daca vine vorba, in schimb, despre optiunile specifice gamei de motorizari, ei bine... clientii vor avea la dispozitie multiple unitati pe benzina si motorina - inclusiv un 2.0 TFSI care, impreuna cu un motor electric, livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 367 de cai putere, plus 500 Nm.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Audi Q5 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2020