Daca n-ai bani de S-Class, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de S-Class, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca n-ai bani de S-Class, ASTA e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Tapiteria din piele in doua culori, accentele de lemn autentic, dar si iluminarea ambientala cu 64 de nuante sau scaunele spate reglabile in fel si chip se numara printre elementele disponibile in cazul de fata.

Lansata cu surle si trambite la inceputul acestei primaveri, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de E-Class a primit, de curand, o noua versiune de caroserie. Dezvoltata special pentru piata din China, respectiva masina adopta indicativul L (de la Long) si, totodata, un plus de aproximativ 121 de milimetri la nivel de lungime - comparativ cu varianta standard, vanduta in Europa.

Mercedes E-Class Long

Multumita caroseriei cu o lungime de 5.056 de milimetri, pasageri se vor bucura de mai mult spatiu si confort ca oricand, ajutati fiind inclusiv de scaunele spate cu diverse functii - printre care si memorare a pozitiei, ventilatie sau chiar... masaj.

Seria vestilor bune continua cu tapiteria din piele in doua culori si accentele de lemn autentic, acelasi Mercedes E-Class L beneficiind si de iluminare ambientala cu 64 de nuante, dar si de un sistem de navigatie cu realitate augmentata. De altfel, respectiva masina mai ofera si incarcare wireless a telefonului mobil, instrumente de bord digitale si tableta de sapte inch pentru locurile spate anterior mentionate.

Mercedes E-Class Long

Sub capota, cea mai mica motorizare disponibila ia forma unui benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doar 1.5 litri, a carui fisa cu specificatii tehnice include si o putere maxima de 181 CP - distribuita fie numai rotilor spate, fie ambelor punti.

Aceeasi noua versiune E-Class L va mai putea fi comandata la dealerii Mercedes din China si in doua variante cu motor de doi litri, ambele pe benzina. In functie de configuratia bifata de viitorul cumparator, respectiva masina vine cu 254 CP si un sistem de tractiune spate in echiparea standard, respectiv intr-o forma cu 295 CP, plus 4Matic, de unde si un sprint de la 0 la 100 km/h in aproximativ 6.1 secunde.

Mercedes E-Class Long

Mercedes E-Class Long

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes E-Class Long
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2020