Masina care a impartit internetul in doua. Cum arata in realitate noul BMW Seria 4 Coupe

Masina care a impartit internetul in doua. Cum arata in realitate noul BMW Seria 4 Coupe
  • BMW a lansat un nou Seria 4 Coupe in urma cu doar doua zile
  • Modelul bavarez a reusit deja sa starneasca numeroase controverse
  • Pachetul tehnic include motorizari cu pana la 374 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie mai multe motorizari turbo pe benzina si motorina, unele dintre acestea electrificate, capabile sa ofere puteri maxime de pana 374 de cai.

Lansata cu surle si trambite in seara zilei de marti, 2 iunie 2020, cea mai recenta generatie a bavarezului Seria 4 Coupe a reusit, fara prea mari probleme, sa imparta internetul in doua. Si totul datorita sau din cauza, in functie de unghiul din care privesti, grilei frontale, imprumutata de la controversatul BMW Concept 4.

Seria noutatilor absolute continua cu spoilerele fata si spate complet restilizate, blocurile optice inspirate de Seria 8 si linia alungita a plafonului, in timp ce departamentul interior... ei bine, nu aduce schimbari notabile comparativ cu reteta specifica actualului Seria 3 (G20 / G21).

In ceea ce priveste dimensiunile caroseriei, noul BMW Seria 4 Coupe a castigat peste 10 cm in lungime fata de generatia anterioara, bavarezul proiectat pentru a concura impotriva duoului format din Audi A5 Coupe si Mercedes C-Class Coupe anuntand inclusiv un ampatament mai mare. Deloc surprinzator, am putea spune.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, clientii vor avea la dispozitie mai multe motorizari turbo pe benzina si motorina, unele dintre acestea electrificate, capabile sa ofere puteri maxime de pana 374 de cai - dupa cum se intampla in cazul versiunii de performanta M440i xDrive.

Cea din urma varianta joaca rolul varfului de gama pana la sosirea viitorului BMW M4 Coupe, despre care se spune ca va fi disponibil la vanzare in compania unui propulsor cu sase cilindri in linie, plus doua turbine. De trei litri si pana la 510 cai putere atunci cand cumparatorii opteaza pentru celebrul pachet Competition.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2020