Daca n-ai bani de X5, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA

Daca n-ai bani de X5, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA
  • Daca n-ai bani de X5, asta e masina TA
  • Cat costa in ROMANIA
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele sintetica. Plus faruri cu LED si climatizare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape sase saptamani, inca din prima jumatate a lunii trecute, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei BMW X3 a fost lansata de curand, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 49.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

In configuratia de baza sDrive18d, noua masina mixeaza un propulsor diesel de doi litri si 150 de cai putere cu o transmisie automata in opt rapoarte. Plus un sistem de tractiune spate, daca mai trebuia precizat.

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

De o motorizare similara se bucura si varianta xDrive20d, cu o mentiune extrem de importanta: proprietarii acesteia se vor bucura de 190 CP pe ambele punti. Lista unitatilor pe motorina cuprinde inclusiv un xDrive30d si un M40d, ambele insotite de un motor de trei litri si 286, respectiv 340 de cai putere sub capota.

Versiunea imbunatatita a gamei X3 mai este vanduta de BMW, in Romania, si in trei configuratii pe benzina. Printre care si doua cu un propulsor de doi litri si 184 CP (xDrive20i) sau 245 de cai putere (xDrive30i).

Cealalta consta intr-un M40i cu o motorizare de trei litri si 360 CP, daca mai trebuia precizat. Fiecare dintre aceste unitati cu ardere interna sunt acompaniate de un sistem micro-hibrid de 48 de volti si aproximativ 11 cai putere, potrivit primelor detalii si informatii oficiale oferite publicului larg la jumatatea anului 2021.

Gama de motoare propusa clientilor cuprinde inclusiv o varianta xDrive30e. Pusa in miscare de un propulsor electric si un benzinar de doi litri, capabile sa livreze un total de pana la 292 CP. Suna bine, nu-i asa?

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze BMW X3 si X3 M Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2021