Daca n-ai bani de X5, asta e masina TA. Galerie FOTO completa

Daca n-ai bani de X5, asta e masina TA. Galerie FOTO completa
  • Daca n-ai bani de X5, asta e masina TA
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

O varianta de numai doi litri si 184 de cai putere deschide lista optiunilor la nivel de motorizari, in timp ce versiunea de top ofera pana la 510 CP si 650 Nm.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de compania BMW sub denumirea de X3 a primit de curand, chiar zilele acestea, o versiune mult imbunatatita. Asemeni proaspat lansatului X4 Facelift, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5 sau Mercedes GLC-Class se remarca acum printr-o parte frontala complet redesenata, cu nenumarate noi elemente in dotare.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu numeroase detalii restilizate si in partea din spate a caroseriei, plus unele optiuni proaspete la nivel de culori si jante realizate din aliaj.

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

In cabina, de cealalta parte a portierelor, versiunea mult imbunatatita a gamei comercializate de compania BMW sub denumirea de X3 calca pe urmele noului X4 Facelift si adopta atat un set de instrumente de bord digitale, cat si un display de pana la 12.3 inch pentru sistemul de infotainment. Aceeasi masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q5 sau Mercedes GLC se mai poate lauda si cu un nou design pentru volan, radio, climatizare.

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari pe benzina, motorina si de tip plug-in hybrid, cu puteri maxime cuprinse intre 184 si 286 de cai, potrivit primelor informatii.

Lista cu optiuni caracteristice celei mai recenta generatie a gamei comercializate de compania BMW sub denumirea de X3 se incheie, in urma facelift-ului primit, cu trei configuratii gandite pentru un maximum de performanta. Intr-o alta ordine de idei, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5 sau Mercedes GLC-Class este oferita si sub forma unui X3 M40i de 360 CP, X3 M40d de 340 CP si, nu in ultimul rand, X3 M Competition de 510 CP si 650 Nm.

Transmisia automata cu opt rapoarte si tractiunea integrala se regasesc pe lista cu dotari si echipamente standard, indiferent de motorizare, conform comunicatului oficial de presa publicat recent.

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze BMW X3 si X3 M Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2021