Daca n-ai bani de X6, asta e masina ta. BMW a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cum arata in realitate

Daca n-ai bani de X6, asta e masina ta. BMW a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cum arata in realitate
  • Daca n-ai bani de X6, asta e masina ta
  • BMW a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre doua unitati pe benzina si doar una singura pe motorina, variantelor termice alaturandu-li-se, in premiera absoluta, doua versiuni 100% electrice.

Dezvelita lumii intregi acum aproximativ jumatate de an - inca din ultima parte a toamnei trecute, cea de-a doua generatie a bavarezului X2 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferita si pe piata din Romania - la preturi incepand de la suma de 43.911 euro, respectiva creatie se remarca, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, in special prin alura tipica unui SUV Coupe, insa nici grila iluminata a radiatorului, jantele cu diametrul de pana la 21 de inch ori stopurile unice nu vor trece intocmai neobservate.

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului vizual continua cu un display curbat masiv, impartit intre instrumentele de bord digitale, configurabile complet, si sistemul de infotainment compatibil cu update-uri OTA, pe cand lista cu caracteristici de ordin tehnic cuprinde inclusiv doua sisteme de propulsie electrice - cu unul dintre acestea combinand doua motoare diferite pentru un total de 313 cai putere. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi, cu acceleratia la podea, rezolvarea intr-un interval de 5.6 secunde - in timp ce bateria litiu-ion cu capacitate de 64.8 kWh asigura o autonomie de 449 de kilometri.

Cea mai recenta generatie a modelului X2 isi va mai intampina clientii, la momentul actual, si alaturi de trei motorizari termice - fie in trei, fie cu patru cilindri in dotare, varianta de top venind cu 300 CP pe ambele punti. Cat despre echiparea standard - ei bine, si versiunea de baza se bucura de asistenta la parcare, o tapiterie din stofa, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, sistemul audio semnat de specialistii Harman Kardon fiind, precum afisajul pe parbriz, de exemplu, oferite in mod optional, contra cost.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2024