Daca n-ai bani de X6, asta e masina TA. Galerie foto completa

Daca n-ai bani de X6, asta e masina TA. Galerie foto completa
  • Daca n-ai bani de X6, asta e masina TA
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, cea mai potenta dintre toate oferind 510 CP.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, generatia actuala a gamei X4 de la BMW a primit un facelift major. Anuntata zilele acestea, versiunea mult imbunatatita a masinii care concureaza impotriva lui Audi Q5 Sportback, dar si Mercedes GLC Coupe se remarca printr-o parte frontala complet noua.

De o redesenare ampla pare sa fi avut parte si spatele caroseriei in cinci usi, seria modificarilor exterioare cuprinzand si cateva optiuni proaspete in ceea ce priveste jantele din aliaj si paleta de culori, daca mai era nevoie cumva de mentionat.

In cabina, departe de privirile curiosilor, noul BMW X4 Facelift porneste pe urmele primelor Audi Q5 Sportback si Mercedes GLC Coupe din istorie alaturi de o plansa de bord suro restilizata si noi dotari. Precum instrumente de bord complet digitale, un sistem de infotainment cu display de pana la 12.3 inch si multe altele.

BMW X4 si X4 M Facelift

BMW X4 si X4 M Facelift

BMW X4 si X4 M Facelift

Respectiva masina a primit diferite imbunatatiri si sub capota, acolo unde aproape fiecare motorizare pe benzina si motorina disponibila se va bucura de prezenta si serviciile celei mai recenta iteratie a tehnologiei mild-hybrid pe 48 de volti.

Fara nicio alta introducere sau prezentare, lista cu optiuni a noului BMW X4 Facelift porneste cu o versiune xDrive20i de doi litri si 184 CP, acompaniata de o varianta xDrive30i de doi litri si 245 CP. Rivalul actualelor Audi Q5 Sportback si Mercedes GLC Coupe a mai pregatit si o formula xDrive20d de doi litri si 190 CP.

Cea mai potenta configuratie a respectivei masini, daca scoatem din discutie toate variantele M, este comercializata sub denumirea de xDrive30d, alaturi de un motor de trei litri si 286 CP, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Exista si trei versiuni diferite de performanta, generatia actuala a gamei X4 de la BMW oferind, in urma facelift-ului pe care l-a primit, un M40i de trei litri si 360 CP, un M40d de trei litri si 340 CP, plus un M Competition de trei litri si 510 CP. Astfel, concurentul primelor Audi Q5 Sportback si Mercedes GLC Coupe din istorie...

... poate accelera de la 0 la 100 km/h chiar si in numai 3.8 secunde, pe cand viteza maxima urca pana la 285 km/h atunci cand cumparatorii impresionantei masini opteaza pentru pachetul M Driver disponibil in mod optional, contracost.

BMW X4 si X4 M Facelift

BMW X4 si X4 M Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze BMW X4 si X4 M Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2021