Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 3, asta-i masina ta. Are motor de 365 CP, scaune fata cu ventilatie si instalatie audio de la Lexicon

Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 3, asta-i masina ta. Are motor de 365 CP, scaune fata cu ventilatie si instalatie audio de la Lexicon
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 3, asta-i masina ta
  • Are motor de 365 CP, scaune fata cu ventilatie si instalatie audio de la Lexicon
Distribuie pe Facebook

Oferita la preturi incepand de la aproximativ 41.500 de dolari, respectiva reteta pluseaza cu elemente de franare de la Brembo si suspensie sport. Cu amortizoare controlate electronic in echipare.

Prima jumatate a anului 2024 marcheaza debutul unui nou produs marca Genesis, celebra companie auto din Coreea de Sud anuntand - chiar acum cateva momente, lansarea unei variante imbunatatite a modelului G70. Disponibila deja spre vanzare - in schimbul unei sume minime de 41.500 de dolari, daca vine vorba cumva despre piata americana, respectiva versiune pune la dispozitia cumparatorilor numai doua motorizari, ambele pe benzina.

Lista cu optiuni debuteaza - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu un propulsor turbo in doar patru cilindri, de 2.5 litri, sinonim cu un total de 300 de cai putere. Pentru configuratia de top, oficialii diviziei de lux de la Hyundai au rezervat o unitate V6 twin-turbo cu capacitatea de 3.342 de centimetri cubi - pentru o putere maxima de 365 CP.

Fiecare dintre versiunile mentionate si anterior dispune, in dotarea standard, de un sistem de tractiune spate - pe cand tehnologia AWD costa in plus. Ambele variante mai beneficiaza de discuri de franare marca Brembo, in timp ce modelul de 3.3 litri se mai lauda - in mod optional, ce este drept, atat cu o suspensie sport, insotita de amortizoare controlate electronic, cat si cu un diferential cu alunecare limitata, mai precizeaza comunicatul de presa.

Reteta noului G70 se incheie cu diferite detalii familiare adeptilor Genesis - precum farurile si stopurile duble, cu LED. Grila inspirata de Scutul lui Superman, jantele de 19 inch ori evacuarea dubla se regasesc printre principalele atractii ale exteriorului, rivalul lui BMW Seria 3 aducand in cabina, de cealalta parte a portierelor, scaune cu ventilatie, tapiterie din piele, display central de 10.25".

Genesis G70

Genesis G70

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis G70
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2024