Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Compania lansata de Hyundai pentru a concura cu Audi, BMW si Mercedes-Benz anunta ca a vandut un milion de masini

Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Compania lansata de Hyundai pentru a concura cu Audi, BMW si Mercedes-Benz anunta ca a vandut un milion de masini
  • Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere
  • Compania lansata de Hyundai pentru a concura cu Audi, BMW si Mercedes-Benz anunta ca a vandut un milion de masini
Distribuie pe Facebook

Seria celor mai populare modele ale marcii este deschisa - mai mult ori mai putin surprinzator, de un sedan, acestuia alaturandu-i-se doua SUV-uri, conform unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Lansata in urma cu aproximativ opt ani, de compania Hyundai, pentru a concura cu Audi, BMW si Mercedes-Benz, marca Genesis anunta ca a vandut un milion de masini. Impresionanta performanta a fost atinsa in august 2023, la doar doi ani distanta de la atingerea pragului de 500.000 de masini vandute, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Prima pozitie in topul celor mai populare modele ale producatorului cu pricina este ocupata, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, de o berlina - G80, cu 390.738 de unitati cumparate la nivel global, acestuia alaturandu-i-se doua SUV-uri: GV80, cu 173.882 de unitati cumparate la nivel global, si GV70, cu 160.965 de unitati cumparate la nivel global.

In aceasta clipa, oferta producatorului lansat de Hyundai pentru a concura cu Audi, BMW si Mercedes-Benz gazduieste sase masini: GV60, G70, GV70, G80, GV80, G90. Asa se face ca gama de motorizari disponibila este compusa din propulsoare diesel, din unitati pe benzina si, nu in ultimul rand, din motoare electrice.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarile demne de mentionat, printre multiplele echipamente vedeta se numara si sistemul audio de inalta fidelitate - semnat Bang & Olufsen, important de precizat, scaunele fata/spate multifunctionale, sistemul de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii.

Genesis G90

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Genesis G90
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2023