Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 3, asta-i masina ta. Are motor de 365 CP, scaune fata cu ventilatie si instalatie audio de la Lexicon. Galerie foto completa

Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 3, asta-i masina ta. Are motor de 365 CP, scaune fata cu ventilatie si instalatie audio de la Lexicon. Galerie foto completa
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 3, asta-i masina ta
  • Are motor de 365 CP, scaune fata cu ventilatie si instalatie audio de la Lexicon
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o suspensie sport si un sistem de franare de inalta performanta, semnat de specialistii companiei italiene Brembo.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de 30 de zile - inca de la sfarsitul lunii ianuarie, cel mai recent Genesis G70 din istorie sarbatoreste inceputul unei noi saptamani cu peste 30 de imagini proaspete, niciodata vazute. Unele de la exterior, altele de la interior - daca mai trebuia cumva precizat.

Genesis G70 - Galerie foto

Oferit in schimbul unei sume minime de 41.500 de dolari, pret specific pietei de peste Ocean - din SUA, respectivul model se remarca numaidecat prin grila uriasa a radiatorului. Lista atractiilor estetice cuprinzand inclusiv blocuri optice duble, aripi laterale atent sculptate, jante cu diametrul de 19 inch - confectionate din aliaj usor, un difuzor de aer condimentat cu o evacuare dubla.

Proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW Seria 3 - dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul debutului oficial, acelasi Genesis G70 se mai poate lauda cu o larga varietate de echipamente de lux. Compusa - mai mult ori mai putin surprinzator, si din scaune cu ventilatie.

Meniul caracteristic produsului cu pricina continua cu o suspensie sport - dotata cu amortizoare controlate electronic, un sistem de franare de inalta performanta, de la Brembo, si o instalatie audio semnata Lexicon. Pe cand gama de motorizari iese in evidenta in special prin V6 twin-turbo de 3.3 litri - pe benzina, cu 365 de cai putere livrati fie doar rotilor spate, fie ambelor punti.

Genesis G70 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Genesis G70 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2024