Daca nu vrei s-auzi de BMW X4, asta-i masina ta. Are faruri Full-LED, scaune ventilate si 16 difuzoare

Daca nu vrei s-auzi de BMW X4, asta-i masina ta. Are faruri Full-LED, scaune ventilate si 16 difuzoare
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW X4, asta-i masina ta
  • Are faruri Full-LED, scaune ventilate si 16 difuzoare
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu jante pe 20 de inch. Plus doua display-uri centrale uriase.

Ultima jumatate a anului 2023 marcheaza debutul unui nou automobil de la Infiniti, exclusivistul constructor japonez de autoturisme publicand, in urma cu doar cateva momente, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului QX55. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor zile, la preturi incepand de la aproximativ 50.000 de dolari, concurentul bavarezului BMW X4 se remarca numaidecat, la nivelul departamentului exterior, prin silueta de Fastback si jantele cu diametrul de 20 de inch, pe cand meniul de la interior iese, in special, in evidenta prin configuratia cu doua ecrane centrale masive in dotare.

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Sub capota, cumparatorii SUV-ului anterior mentionat, caracterizat de o lungime de aproximativ 4.732 de milimetri si un ampatament de circa 2.799 de milimetri, ofera exclusiv un motor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri, plus compresie variabila, pe benzina, proiectat pentru a livra rotilor de pe ambele punti - indiferent de echiparea aleasa, undeva in jurul a 268 de cai putere. Durata misiunii 0 - 100 de kilometri pe ora nu ramane pentru moment - precum valoarea specifica vitezei de top, decat un mister, singura cunoscuta constand in consumul mediu de carburant, unitatea KR20DDET devorand, in medie, 9.4 litri la fiecare 100 de kilometri.

Conceputa special pentru a concura impotriva unor rivali ca BMW X4, aceeasi reteta pe nume Infiniti QX55 a mai pregatit si un numar de trei niveluri de echipare diferite - denumite Luxe, Essential, Sensory. Indiferent de cum arata alegerea finala, dotarea standard cuprinde inclusiv cutie cu variatie continua, tractiune integrala, discuri de franare cu diametrul de pana la 13 inch, faruri Full-LED, jante pe 20 de inch, trapa si hayon cu actionare electrica, scaune cu functie de incalzire, o bancheta rabatabila, computer de bord, doua display-uri centrale, unul de opt, altul de sapte inch, volan multifunctional, climatizare automata, comenzi vocale, hotspot Wi-Fi etc.

De cealalta parte, versiunea de top pluseaza cu o tapiterie din piele semi-anilina, cu scaune ventilate, volan reglabil electric - cu functie de incalzire, 16 boxe premium, din seria Performance de la Bose, camera de 360 de grade, afisaj pe parbriz s.a.m.d. Daca mai era necesara o astfel de precizare, modelul cu o lungime de aproximativ 4.732 de milimetri si un ampatament de circa 2.799 de milimetri poate gazdui pana la cinci persoane, in timp ce spatiul de incarcare al portbagajului urca - cu bancheta rabatata, pana la aproape 1.532 litri, anunta comunicatul de presa.

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Infiniti QX55
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2023