Daca nu vrei s-auzi de E-Class sau Seria 5, asta e masina TA. Are motor V6 cu doua turbine si...

Daca nu vrei s-auzi de E-Class sau Seria 5, asta e masina TA. Are motor V6 cu doua turbine si...
  • Cadillac publica primele imagini ale noului CT5
  • Automobilul american inlocuieste in gama vechiul CTS
  • Gama de motorizari include doua unitati turbo
Distribuie pe Facebook

... cutie automata in zece rapoarte. Pentru prima oara in fata publicului larg, noul Cadillac CT5 din istorie!

Nici bine nu s-a incheiat editia din acest an a celebrului Geneva International Motor Show, ca industria auto se pregateste de o noua sarbatoare. Pentru constructorii de masini din lumea intreaga urmeaza evenimentul New York International Auto Show 2019, programat sa se desfasoare in perioada 19 - 29 aprilie.

Printre modelele programate sa apara pentru prima oara in fata publicului larg se numara si inlocuitorul actualului Cadillac CTS, pe care americanii il vor comercializat sub denumirea de CT5. Nu multe se pot spune la momentul de fata despre automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum...

Cadillac CT5

... Audi A6, BMW Seria 5 sau Mercedes E-Class, oficialii companiei de peste Ocean preferand sa se limiteze la a preciza ca gama de motorizari va fi formata din doua benzinare mari si late: In timp ce versiunea de baza va gazdui in compartimentul motor un 2.0 turbo, varianta de top va miza pe un V6 cu doua turbine.

Valorile maxime ale celor doua propulsoare reprezinta numai una dintre numeroasele necunoscute care planeaza deasupra primului Cadillac CT5, insa este de asteptat ca numerele magice sa includa 268, respectiv 420 (CP). Daca mai era nevoie de precizat, unitatile in cauza vor lucra alaturi de o cutie automata.

Intr-un final, fisa tehnica va fi completata - de la caz la caz - de un sistem de tractiune spate sau integrala. Viitorul concurent al modelelor Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class va fi disponibil la vanzare in doua niveluri diferite de echipare, Sport si Luxury, au mai precizat oficialii producatorului auto american.

Din punct de vedere estetic, primele fotografii ale noului Cadillac CT5 scot la iveala un design familiar, inspirat de conceptul Escala, prezentat in 2016. Extrem interesant de precizat, versiunea de productie pastreaza forma atipica a caroseriei, cu o linie alungita a plafonului, specifica automobilelor de tip fastback.

Cadillac CT5

Cadillac CT5

Cadillac CT5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Cadillac CT5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2019