Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are motor 2.5 TURBO sub capota si 12 boxe BOSE la interior

Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are motor 2.5 TURBO sub capota si 12 boxe BOSE la interior
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA
  • Are motor 2.5 TURBO sub capota si 12 boxe BOSE la interior
Distribuie pe Facebook

Lista de preturi ramane doar un mister la momentul de fata, insa exista certitudinea ca primele exemplare vor ajunge la vanzare chiar inainte de sfarsitul anului 2020.

Intr-o miscare ce a surprins intreaga industrie, Mazda a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale care vorbesc despre lansarea unei noi variante de top a gamei CX-30. Cu o reteta inspirata de la versiunea Mazda3 Turbo, masina programata sa ajunga la vanzare pana la sfarsitul anului in curs, sub denumirea de CX-30 Turbo, gazduieste la randul ei sub capota un benzinar turbo de 2.5 litri.

Mazda CX-30 Turbo

Alimentat cu benzina normala, cu cifra octanica de 87, propulsorul in cauza livreaza rotilor de pe ambele punti o putere maxima de 227 CP, plus 420 Nm, alimentarea cu carburant premium, cu cifra octanica de 93, impingand valorile respective pana la 250 CP si 433 Nm.

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h ramane doar un mister la momentul de fata, oficialii companiei Mazda alegand sa publice la o data ulterioara inclusiv acele detalii si informatii legate de pretul de vanzare. Stim, in schimb, ca printre echipamentele puse la dispozitia clientilor se vor numara si o instalatie audio cu 12 difuzoare Bose, display central de 8.8 inch, plus sistem de rulare semi-autonoma.

Din punct de vedere estetic, noua versiune Mazda CX-30 Turbo se va diferentia de celelalte variante ale masinii de clasa subcompacta in special prin jantele din aliaj de 18 inch oferite in standard, insa nu vor trece neobservate nici cele doua iesiri ale evacuarii sau logo-ul TURBO.

Mazda CX-30 Turbo

Mazda CX-30 Turbo

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2020