Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti...
  • ... asta-i masina ta
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde - printre altele, inclusiv un ecran pentru pasagerul din dreapta persoanei de la volan.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ un an, prima versiune cu trei randuri de scaune si sapte locuri a celebrului Jeep Grand Cherokee a primit recent - zilele acestea, nenumarate imbunatatiri si upgrade-uri. Disponibila deja la vanzare - la preturi incepand de la ~38.890 de dolari, varianta MY2022 a respectivei masini isi va intampina cumparatorii alaturi de trei display-uri noi.

Jeep Grand Cherokee L MY2022

Intr-o alta ordine de idei, clientii vor putea opta atat pentru un ecran cu diagonala de 10.25 inch - montat la nivelul plansei de bord si destinat pasagerului din dreapta fata, cat si pentru o pereche de doua display-uri de 10.1 inch, ca parte a sistemului multimedia pus la dispozitia pasagerilor de pe locurile spate.

Aceeasi varianta MY2022 specifica primului Jeep Grand Cherokee cu trei randuri de scaune si sapte locuri a mai primit, de asemenea, si doua pachete exterioare - cu diferite accente de negru, plus jante pe 20 sau 21 de inch, respectiva versiune a masinii mentionate si anterior bucurandu-se, totodata, si de trei nuante noi pentru caroserie. Pe nume Ember, Hydro Blue si Midnight Sky - aparent.

Sub capota, propulsia este asigurata in continuare de doua unitati aspirate, ambele pe benzina - cu marea batalie pentru suprematie urmand a se da intre un V6 de 3.6 litri, cu undeva in jurul a 290 de cai putere gata oricand de actiune, si un V8 de 5.7 litri conceput pentru a livra persoanei de la volan 357 de cai putere.

Jeep Grand Cherokee L

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Jeep Grand Cherokee L
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2022