Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti...
  • ... asta-i masina ta
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor I6 twin-turbo. Plus sapte display-uri color diferite.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima parte a primaverii trecute, cea mai recenta generatie a duo-ului format din Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor respectivelor masini se va regasi, extrem de curand, si o varianta cu ampatament marit, mai lunga cu aproximativ 30 de centimetri comparativ cu formula originala.

Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L

Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L

Disponibila la vanzare in urmatoarea perioada de timp, inainte ca si 2022 sa devina istorie, noua reteta continua cu un motor I6 twin-turbo de trei litri si 420 sau 510 CP, in functie de caroserie. Livrarea puterii maxime se face fie catre rotile spate, fie catre ambele punti, exclusiv printr-o transmisie automata cu opt rapoarte - potrivit unui comunicat oficial de presa.

Aceeasi pereche formata din Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L isi va mai intampina clientii - printre altele, si alaturi de o suspensie pe aer, de un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch, o pereche de faruri cu LED, trapa panoramica si plafon de culoare neagra. Lista atractiilor principale culmineaza cu cele sapte display-uri color diferite, mai bine de jumatate, respectiv patru, facandu-si aparitia doar la nivelul panoului de bord.

Reteta noilor masini gazduieste - potrivit unui comunicat oficial de presa, si scaune fata cu actionare electrica, plus functii de incalzire, racire, masaj, tapiterie din piele Nappa, Capri sau Palermo, un volan multifunctional cu design cu doua spite, detalii realizate sub forma de carouri si instalatie audio de inalta fidelitate. Cu 23 de boxe si amplificator de 1.375 W, toate McIntosh.

Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (202) Poze Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L
mai multe