Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are 471 de cai sub capota si sapte ecrane la interior

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are 471 de cai sub capota si sapte ecrane la interior
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are 471 de cai sub capota si sapte ecrane la interior
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu cele 23 de difuzoare ale instalatiei audio si scaunele multifunctionale, care ofera chiar si masaj.

Prima parte a primaverii marcheaza debutul a doua noi produse in gama Jeep, lista surprizelor debutand cu modelul Wagoneer. Dezvoltat pentru a concura impotriva unor produse precum Chevrolet Tahoe sau Ford Expedition, respectivul automobil vine cu un V8 sub capota, de 5.7 litri si aproximativ 392 de cai putere.

Acompaniata de un sistem MHEV pentru un plus de eficienta, motorizarea in cauza este disponibila atat intr-o versiune 4x2, cat si intr-o varianta 4x4.

Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer

Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer

In ceea ce priveste nota de plata, noul Jeep Wagoneer va fi disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 57.995 de dolari. Dimensiunile masinii cu pricina cuprind inclusiv o lungime de peste 5.4 metri, dar si un ampatament de aproape 3.2 metri, in timp ce greutatea se invarte in jurul valorii de 2.7 tone.

Cea de-a doua surprinza pregatita de oficialii companiei Jeep consta in versiunea de serie a conceptului Grand Wagoneer. Proiectata pentru a concura cu Lincoln Navigator si Cadillac Escalade, aceasta iese numaidecat in evidenta prin accentele de crom omniprezente la nivelul caroseriei cu cinci portiere in dotare.

Seria vestilor bune culmineaza insa cu setul de pana la sapte ecrane interioare, mai mari sau mai mici, patru dintre ele decorand doar plansa de bord.

Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer

Oferita la preturi care pornesc de la 86.995 de dolari, aceeasi varianta Jeep Grand Wagoneer se mai poate lauda si cu o tapiterie realizata din piele Palermo, dar si cu diferite cusaturi sub forma de carouri. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici scaunele cu functie de incalzire, ventilatie si chiar masaj, printre altele.

Daca vine vorba, in schimb, despre propulsie, fisa tehnica din cazul fata combina o unitate V8 de 6.4 litri si 471 de cai putere exclusiv cu un sistem 4x4.

Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer

Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer

Fabricata, aparent, pe o platforma similara cu cea a camionetei Ram, noua familie de produse de la Jeep va ajunge in showroom-urile companiei din SUA incepand cu cea de-a doua jumatate a anului curent. Ambele vehicule vin, in standard, cu trei randuri de scaune si pot tracta, oficial, mai mult de 4.000 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (158) Poze Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2021