Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti...
  • ... asta-i masina ta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari pe benzina - ambele cu cate patru cilindri in linie.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani - inca din martie 2018, actuala generatie a masinii vandute de compania Nissan sub denumirea Altima nu se mai afla chiar la prima sa tinerete. Drept urmare, producatorul nipon a lansat de curand - pe parcursul zilelor anterioare, o varianta imbunatatita a gamei proiectate pentru a concura impotriva lui Volkswagen Passat.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, din toamna, la un pret momentan necunoscut, noua versiune promite sa se remarce numaidecat prin partea frontala restilizata semnificativ - cu grila de dimensiuni mai mult decat generoase a radiatorului aflandu-se in prim plan.

Nissan Altima Facelift

Nissan Altima Facelift

Nissan Altima Facelift

Reteta caracteristica departamentului exterior continua - deloc surprinzator, daca mai trebuia cumva precizat, cu cateva optiuni proaspete la nivel de jante din aliaj si culori pentru caroserie, pe cand meniul interior cuprinde inclusiv un display central mai mare decat anterior, cu diagonala de 12.3 inch. Acelasi Nissan Altima se va mai putea lauda - la prima vedere, si un bord redesenat.

Odata ajunsi in cabina, pasagerii masinii japoneze vor mai descoperi - dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat oferit presei, si o noua instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, un volan multifunctional cu parte inferioara plata, hotspot WiFi, scaune multifunctionale, boxe Bose.

Varianta imbunatatita a masinii comercializate Nissan sub denumirea Altima a mai are de anuntat - intr-un final, si o gama de motorizari compusa din doua motorizari pe benzina, ambele cu cate patru cilindri in linie. In traducere, respectiva versiune a gamei proiectate pentru a concura impotriva lui Volkswagen Passat urmeaza sa isi intampine cumparatorii alaturi de un 2.5 aspirat si un 2.0 turbo.

Nissan Altima Facelift

Nissan Altima Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Nissan Altima Facelift
mai multe