Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti...
  • ... asta-i masina ta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.0 litri - pe benzina, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 158 de cai. Plus 187 de Newton-Metri.

Prima parte a verii marcheaza debutul unei noi Honda, conducerea celebrei marci din Tara Soarelui Rasare publicand - in cursul zilei de azi, primele fotografii si detalii oficiale cu privire la versiunea nord-americana a masinii vandute sub denumirea de HR-V. Disponibila in schimbul unei sume de aproximativ 23.650 de dolari - conform comunicatului de presa, aceasta masoara aproape 4.567 de milimetri in lungime, in timp ce ampatamentul nu depaseste 2.654 de milimetri.

Honda HR-V - Versiunea americana

Honda HR-V - Versiunea americana

Conceputa pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Taos - daca mai trebuia precizat, respectiva reteta continua cu un pachet tehnologic extrem de impresionant, viitorii cumparatori urmand a se bucura, in standard ori optional, de la caz la caz, si de faruri automate cu LED, de jante pe 18 sau 19 inch. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii pe doua zone, scaune cu reglare electrica si functie de incalzire. De o tapiterie realizata din piele, de instrumente de bord partial digitale, un ecran central cu o diagonala de pana la noua inch, plus opt difuzoare, cusaturi contrastante s.a.m.d.

Asamblata pe o noua platforma, urmatoarea generatie a masinii vandute de Honda sub denumirea de HR-V beneficiaza - in versiunea destinata pietei nord-americane, exclusiv de o motorizare aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.0 litri, pe benzina. Ce pune la dispozitia clientilor - dupa cum mentionam anterior, undeva in jurul a 158 de cai si 187 de Newton-Metri, de livrarea valorilor maxime catre roti ocupandu-se o cutie automata cu variatie continua, aparent.

Honda HR-V - Versiunea americana

Honda HR-V - Versiunea americana

Honda HR-V - Versiunea americana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Honda HR-V - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2022