Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Cati cai are, de fapt

Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Cati cai are, de fapt
  • Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie
  • Cati cai are, de fapt
Distribuie pe Facebook

Rezultatul i-ar putea dezamagi pe unii si surprinde, de-aceasta data intr-un mod placut, pe altii.

Asteptata cu sufletul la gura de o lume intreaga, mult anticipata versiune Hellcat a camionetei Dodge Ram 1500 a fost prezentata publicului larg, in mod oficial, la finele verii anului 2020. Comercializata sub indicativul TRX, respectiva varianta gazduieste in compartimentul motor un V8 supraalimentat, cu compresor mecanic, de 6.2 litri si, conform fisei cu specificatii tehnice, 702 cai putere.

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora dureaza patru secunde si jumatate.

O intreaga viata de om, si-au spus - probabil - in gand, americanii de la Hennessey Performance, care lucreaza deja la un pachet de tuning pentru camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Multumita tratamentului pe nume MAMMOTH 1000, versiunea Ram 1500 TRX din istorie ar trebui sa ofere nu mai putin de 1.012 cai putere si, drept urmare, un 0 - 60 de mile pe ora in 3. 2 secunde.

Inainte insa de a primi un nou sistem de supraalimentare, bazat in continuare pe un compresor mecanic, varianta Hellcat a gamei Dodge Ram 1500 a fost urcata pe dyno pentru testul asteptat de toti.

Din pacate, americanii de la Hennessey Performance au optat pentru un mod usor neobisnuit, ba chiar controversat, de a masura puterea maxima a extremului Ram 1500 TRX, rezultatul obtinut fiind sinonim cu 583 de cai pe puntea spate. Cu toate ca respectiva camioneta gazduieste, pe lista cu echipamente standard, dupa cum precizam si anterior, de asemenea, de tractiune integrala permanenta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2021