Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are 471 de cai sub capota si sapte ecrane la interior. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are 471 de cai sub capota si sapte ecrane la interior. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are 471 de cai sub capota si sapte ecrane la interior
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la suma de 87.590 de dolari, potrivit configuratorului oficial.

Anuntata inca de la inceputul primaverii anului 2021, mult anticipata versiune de serie a impresionantului Jeep Grand Wagoneer Concept stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, noua masina se remarca inca de la prima sa aparitie prin dimensiunile extrem de generoase ale caroseriei, doar lungimea urcand pana la 5.4 metri.

Concurentul unor produse precum Lincoln Navigator sau Cadillac Escalade, pe de-o parte, si BMW X7 ori Mercedes GLS, pe de alta parte, aceasta se mai poate lauda si cu un set de jante pe 22 de inch, plus diferite accente de crom.

Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer

Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer

Lista atractiilor principale continua cu pachetul tehnologic disponibil - unul extrem de cuprinzator, printre echipamentele oferite de mult anticipata versiune de serie a impresionantului Jeep Grand Wagoneer Concept numarandu-se si un set format din pana la sapte display-uri color. Pentru instrumentele digitale de bord, sistemul multimedia si functiile de confort.

Inutil de precizat, aceeasi masina proiectata (special) pentru a concura cu BMW X7, Mercedes GLS, Cadillac Escalade si Lincoln Navigator a mai pregatit si suspensie pe aer, scaune cu masaj, instalatie audio de la McIntosh s.a.m.d.

Sub capota, dupa cum era oarecum de asteptat, mult anticipata versiune de serie a impresionantului Jeep Grand Wagoneer Concept va pune la dispozitia viitoriilor sai cumparatori numai un propulsor aspirat cu opt cilindri in V si o capacitatea uriasa - de 6.4 litri. Si 471 de cai livrati ambelor punti, printr-o cutie automata opt rapoarte, daca mai trebuia cumva mentionat.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (158) Poze Jeep Wagoneer si Jeep Grand Wagoneer
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2021