Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are display 9K, internet 5G si boxe de la AKG

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are display 9K, internet 5G si boxe de la AKG
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are display 9K, internet 5G si boxe de la AKG
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un motor turbo, pe benzina. De 2.0 litri si undeva in jurul a 235 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, inca din primavara lui 2018, cea dintai generatie a gamei disponibile sub denumirea de Cadillac XT4 se apropie incet - dar sigur, de sfarsitul glorioasei sale cariere. Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care americanii au dezvaluit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, o varianta imbunatatita a modelului conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q3, BMW X1 ori Mercedes GLA.

Cadillac XT4 Facelift

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp - la un pret de pornire momentan necunoscut, noua versiune a SUV-ului mentionat anterior se remarca, la nivelul departamentului exterior, printr-o parte frontala redesenata complet, nenumarate modificari fiind insa operate, mai mult sau mai putin surprinzator, inclusiv in partea din spate a caroseriei. La interior - de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde, printre altele, si un display curbat de 33 de inch, cu diagonala 9K.

Odata ajunsi in cabina, pasagerii proaspat relansatului Cadillac XT4 vor mai putea experimenta - de asemenea, si o instalatie audio de inalta fidelitate, cu 13 boxe de la AKG. Din meniu nu lipsesc - totodata, nici instrumentele de bord digitale, volanul cu design cu trei spite, scaunele multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire si ventilatie, internetul 5G, instalatia de climatizare cu reglare automata, sistemul de infotainment compatibil cu Apple CarPlay, Android Auto, Amazon Alexa.

Cea mai recenta iteratie a binecunoscutului vehicul american va pune la dispozitia cumparatorilor sai - spre deosebire de Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA, numai o singura motorizare, unica optiune anuntata luand forma unei unitati turbo cu doar patru cilindri in linie. Cu o capacitate de 2.0 litri, propulsorul cu pricina - pe benzina, lucreaza alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte pentru livra soferului o putere de 235 de cai, indeajuns pentru un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un interval mai mic de opt secunde.

Cadillac XT4 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cadillac XT4 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2023