Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.5 litri si 309 CP, scaune ventilate si sistem audio cu 14 boxe

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.5 litri si 309 CP, scaune ventilate si sistem audio cu 14 boxe
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 1.5 litri si 309 CP, scaune ventilate si sistem audio cu 14 boxe
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un display curbat de 11.4 inch. Plus o tapiterie premium, realizata din piele perforata partial.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ un deceniu - inca din toamna anului 2014, cea dintai generatie a celebrului produs comercializat de compania Land Rover sub denumirea de Discovery Sport a primit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, un binemeritat facelift. Disponibila deja spre comanda, la preturi care pornesc de la o suma de 60.200 de euro, potrivit configuratorului specific pietei auto din Germania, noua reteta a gamei oferite special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes GLC debuteaza cu o pereche de faruri condimentate cu matrice de LED-uri si un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch, lista atractiilor principale cuprinzand - la nivelul departamentului exterior, inclusiv un plafon panoramic imens.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, viitorii cumparatori se vor bucura, dupa cum reiese din comunicatul pus la dispozitia presei, si de scaune fata cu functie de ventilatie, de o instalatie audio de inalta fidelitate, insotita de 14 difuzoare semnate de specialistii de la Meridian, de un display curbat cu o diagonala de 11.4 inch. Din meniu nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune, nici instrumentele de bord digitale, bancheta spate cu functie de incalzire ori tapiteria confectionata din piele perforata partial, numarul de magie culminand cu varianta de motorizare P300e, ce combina un propulsor turbo de 1.5 litri, cu doar trei cilindri in linie, pe benzina, cu un motor electric, plus o baterie litiu-ion cu capacitate de 14.9 kWh pentru un total de 309 cai putere.

Land Rover Discovery Sport Facelift

Land Rover Discovery Sport Facelift

Land Rover Discovery Sport Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Land Rover Discovery Sport Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2023