Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 242 CP, scaune spate individuale si instalatie audio de la Bose

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 242 CP, scaune spate individuale si instalatie audio  de la Bose
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 1.6 litri si 242 CP, scaune spate individuale si instalatie audio de la Bose
Distribuie pe Facebook

Totodata, de la orizont nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale si configurabile sau sistemul de climatizare cu reglarea automata, pe trei zone, a temperaturii.

Inceputul acestei primaveri marcheaza debutul unui nou produs de la KIA, celebra companie auto asiatica anuntand, in cursul zilei de luni, lansarea unei versiuni mult imbunatatite a monovolumului Carnival. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare, din a doua jumatate a lui 2024, respectiva creatie se remarca numaidecat, din punct de vedere vizual, printr-o parte frontala complet redesenata, meniul caracteristic departamentului exterior continuand cu stopurile restilizate vizibil.

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, cumparatorii vor descoperi un total de sapte ori opt scaune, cu cele de pe randul doi fiind disponibile optional, contra cost, si intr-o varianta cu incalzire, racire, plus suport pentru picioare, seria atractiilor principale cuprinzand inclusiv ceasuri de bord digitale, o instalatie audio premium, de la Bose, un sistem de climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii, hotspot Wi-Fi.

Pachetul specific noii KIA Carnival se incheie, intr-un final, cu gama de motorizari compusa din doar doua unitati diferite, varianta mult imbunatita a vehiculului sud-coreean punand la dispozitia viitorilor clienti si o configuratie hibrida care combina un propulsor Turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 1.598 de centimetri cubi, pe benzina, cu o unitate electrica oferita alaturi de un acumulator de 1.49 kWh, de tip litiu-ion, pentru o putere de 242 de cai. Cealalta optiune consta intr-un agregat V6 GDI de 3.5 litri, sinonim cu 287 CP.

Kia Carnival Facelift

Kia Carnival Facelift

Kia Carnival Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Kia Carnival Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2024