Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, cu un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch, cu o suspensie activa si asistent pentru vederea pe timp de noapte.

Prezentata publicului larg cu doar cateva zile in urma - la inceputul verii acestui an, cea mai recenta iteratie a spectaculoasei game comercializate de francezii de la DS sub denumirea de DS 7 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul lui 2022, varianta mult imbunatatita a modelului conceput pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q5, BMW X3 ori Mercedes GLC se remarca numaidecat prin noul design al partii frontale - acolo unde numarul mare, insa si forma nonconformista a luminilor de zi reprezinta principalele elemente de atractie.

DS 7 Facelift

DS 7 Facelift

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior cuprinde, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, inclusiv o noua pereche de stopuri, dar si jante din aliaj restilizate - disponibile in compania unui diametru de pana la 21 de inch, conform primelor informatii si detalii oficiale, pe cand meniul interior a pregatit si doua display-uri de dimensiuni generoase.

Aceeasi versiune mult imbunatatita a SUV-ului cunoscut sub numele de DS 7 se va mai putea lauda - in standard sau optional, de la caz la caz, si cu un set de faruri cu matrice de LED-uri, si cu o suspensie activa, ce foloseste o camera si diferiti senzori pentru ajustarea amortizoarelor in functie de calitatea suprafetei de rulare. Printre punctele forte ale automobilului proiectat pentru a concura cu Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC se mai numara si un volan multifunctional cu parte inferioara plata, o tapiterie realizata din piele Nappa, scaune cu functie de incalzire, racire si masaj, asistent pentru vederea pe timp de noapte, ceasuri digitale.

Nota de plata a respectivului vehicul nu ramane - momentan, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, cu mentiunea ca potentialii clienti si cumparatorii vor avea la dispozitie si o gama variata de motorizari extrem de variata, cu doua benzinare: un 1.2 de 130 CP si un 1.6 cu 215 ori 225 CP, o unitate diesel, de 1.5 litri si 130 CP si trei sisteme plug-in hybrid: E-TENSE 225, E-TENSE 4x4 300 si E-TENSE 4x4 360.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze DS 7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2022