Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus asistent pentru vederea pe timp de noapte si suspensie activa - ce foloseste o camera si diferiti senzori pentru ajustarea amortizoarelor in functie de calitatea suprafetei de rulare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani, inca din prima jumatate a primaverii lui 2017, cea dintai generatie a exclusivistei game oferite de compania DS sub denumirea de DS 7 a primit de curand, chiar pe parcursul zilelor anterioare, un facelift major. Privita de la exterior, noua varianta a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLC si, de ce nu, Porsche Macan se remarca numaidecat prin designul complet restilizat al partii frontale, numeroase modificari fiind insa operate si in partea din spate a caroseriei cu cinci portiere in dotare.

DS 7 Facelift

DS 7 Facelift

DS 7 Facelift

DS 7 Facelift

Reteta specifica departamentului exterior continua cu cateva optiuni proaspete la nivel de jante si culori - in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie realizata din piele Nappa. Odata ajunsi in cabina, soferul si pasagerii vor mai putea experimenta si un volan multifunctional cu o parte inferioara plata, instrumente de bord digitale si configurabile, un ecran central de dimensiuni generoase, scaune cu actionare electrica, incalzire, racire si masaj.

Aceeasi versiune imbunatatita a impresionantei game comercializate de compania DS sub numele de DS 7 a mai pregatit, spre bucuria devoratorilor de tehnologie de top, si faruri cu matrice de LED-uri, si asistent pentru vederea pe timp de noapte, si suspensie activa, cu o camera si diferiti senzori pentru ajustarea amortizoarelor in functie de calitatea suprafetei de rulare. Sub capota, clinetii masinii ce concureaza impotriva unor produse ca Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLC ori Porsche Macan vor fi intampinati de doua benzinare: un 1.2 de 130 CP si un 1.6 cu 215 sau 225 CP, si o unitate diesel, de 1.5 litri si 130 CP.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici configuratiile plug-in hybrid - cu cele trei optiuni puse la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana: E-TENSE 225, E-TENSE 4x4 300 si E-TENSE 4x4 360 fiind disponibile alaturi de un propulsor de 1.6 litri, pe benzina, si unul sau doua motoare electric pentru un total de 225, 300 sau 360 CP, daca mai trebuia precizat. Multumita unei baterii de 14.2 kWh, respectivele arome vor putea parcurge pana la 65 de kilometri cu zero emisii de CO2.

DS 7 Facelift

DS 7 Facelift

DS 7 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze DS 7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2022