Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 355 CP, scaune ventilate si boxe de la ELS Studio

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 355  CP, scaune ventilate si boxe de la ELS Studio
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 355 CP, scaune ventilate si boxe de la ELS Studio
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem inteligent de tractiune integrala, plus discuri de franare ce poarta semnatura Brembo.

Ultima jumatate a anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism de la Acura, exclusivistul constructor japonez de automobile publicand - in cursul zilei de astazi, primele fotografii si informatii oficiale ale proaspat relansatului TLX. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, la un pret de pornire momentan necunoscut, respectiva reteta se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin designul extrem de agresiv al partii frontale.

Proiectata special pentru a concura impotriva unor adversari precum BMW Seria 3, dar si Audi A4 ori Mercedes C-Class, impozanta berlina se mai poate lauda - totodata, si cu un spoiler spate decorat cu o evacuare dubla sau cvadrupla, lista principalelor elemente de atractie cuprinzand inclusiv aripi laterale proeminente, plus jante din aliaj cu un diametru de pana la 20 de inch, se mentioneaza in cadrul comunicatului pus la dispozitia presei.

Acura TLX 2024

Acura TLX 2024

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, potentialii cumparatori vor fi intampinati - fie in standard, fie in mod optional, si de scaune actionate electric, cu functii de ventilatie. Cu precizarea ca din meniu nu lipsesc nici sistemul multimedia cu display HD de 12.3 inch, instalatia de climatizare cu reglare automata, afisajul pe parbriz, tapiteria din piele, difuzoarele de inalta fidelitate, ce poarta semnatura ELS Studio, volanul sport - condimentat cu trei spite, incarcarea wireless a dispozitivelor mobil.

Caracterizata atat de o lungime de 4.942 de milimetri, cat si de un ampatament de 2.87 metri, noua Acura TLX va fi disponibila - la vanzare, in doua versiuni diferite de motorizare, varianta de baza bucurandu-se de serviciile unui propulsor de 2.0 litri, cu patru cilindri in linie, conceput pentru a livra rotilor undeva in jurul a 272 de cai putere, dupa cate indica fisa cu specificatii tehnice publicata, cu cateva momente in urma, de compania producatoare.

Daca vine vorba - in schimb, despre varful de gama, acesta mizeaza pe o unitate V6 cu capacitatea de 3.0 litri si 355 CP. Ambele optiuni pluseaza cu o cutie automata in zece rapoarte, ce lucreaza alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala - cu functie de vectorizare a cuplului, configuratia de top oferind si discuri de franare de la Brembo; din pacate, durata probei 0-100 de kilometri pe ora nu ramane decat un mare mister, o alta necunoscuta de proportii constand, inutil de adaugat, in viteza maxima.

Acura TLX 2024

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Acura TLX 2024
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2023