Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 2.5 litri, instalatie audio de la Bose si sistem de tractiune integrala

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 2.5 litri, instalatie audio de la Bose si sistem de tractiune integrala
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 2.5 litri, instalatie audio de la Bose si sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display central cu o diagonala de 10.25 inch - compatibil cu tehnologiile Apple CarPlay si Android Auto.

Inceputul acestei veri marcheaza debutul unui nou automobil ce poarta semnatura japonezilor de la Mazda, celebrul producator nipon de autoturisme anuntand, chiar in cursul zilei de luni, lansarea celei mai recente iteratii a gamei Mazda3. Disponibil deja spre comanda, la preturi incepand de la aproape 24.200 de dolari, pachetul cu pricina isi intampina cumparatorii in doua variante diferite de motorizare, ambele versiuni bucurandu-se insa de serviciile unui benzinar cu patru cilindri in linie, plus o capacitate de 2.488 de centimetri cubi.

Mazda3 2024

Astfel, in functie de optiunea aleasa - aspirata natural ori turbo, persoana prezenta in spatele volanului cu design in trei spite va putea experimenta, la simpla apasare a pedalei de acceleratie, un total de pana la 191, respectiv 250 de cai putere, timpul specific sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora reprezentand, la momentul actual, doar un mare mister, lista necunoscutelor uriase cuprinzand inclusiv detalii precum viteza de top si consumul mediu.

Meniul caracteristic departamentului tehnic se incheie cu o transmisie automata cu sase rapoarte in dotare, care lucreaza alaturi de rotile fata / ambele punti, de la caz la caz. Aceeasi Mazda3 2024 se mai poate lauda, in plus, si cu un set de jante pe 18 inch, confectionate din aliaj, printre multiplele elemente puse la dispozitia clientilor numarandu-se, mai departe, o pereche de faruri cu LED, un display central echipat cu diagonala de 10.25 inch, o tapiterie realizata din piele, boxe de inalta fidelitate, semnate de compania americana Bose, etc.

Mazda3 2024

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Mazda3 2024
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iunie 2023