Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 2.5 litri si tractiune integrala

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 2.5 litri si tractiune integrala
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 2.5 litri si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o instalatie audio Bose. Compusa din nu mai putin de 12 difuzoare.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani, actuala Mazda3 stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Conceputa pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf, respectiva compacta isi intampina cumparatorii atat intr-o savoare sedan, cat si intr-o aroma acompaniata de un numar de cinci portiere.

Mazda3

Mazda3

Mazda3

Disponibila la preturi incepand de la circa 22.550 de dolari, cu versiunea hatchback costand cu circa 1.000 de dolari mai mult, indiferent de nivelul de echipare bifat de client, aceeasi gama se va mai putea lauda - printre altele, si cu o motorizare de 2.5 litri, pe benzina. Proiectata pentru a livra persoanei de la volan 191 de cai putere in varianta aspirata - dupa cate se pare.

Trecuta recent - pe parcursul zilelor precedente, printr-un facelift minor, generatia cu numarul patru a celebrei masini comercializate sub numele de Mazda3 se vinde, dupa cum precizam, totodata, si anterior, inclusiv intr-o formula 2.5 Turbo. Cu 227 sau 250 CP sub capota, in functie de cifra octanica a carburantului - 87 ori 93.

Respectiva reteta va mai pune la dispozitia persoanelor dornice sa o achizitioneze - spre tristetea germanului Volkswagen Golf, si o transmisie manuala sau automata, fiecare insotita de cate sase rapoarte. Din peisaj nu vor lipsi - in functie de dotarile alese, nici jantele pe 18 inch, blocurile optice cu LED, display-ul central de 8.8 inch, tractiunea integrala, instalatia audio Bose etc.

Mazda3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 August 2022