Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 290 de cai, plafon de coupe si scaune ventilate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 290 de cai, plafon de coupe si scaune ventilate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 290 de cai, plafon de coupe si scaune ventilate
Distribuie pe Facebook

O instalatie audio de inalta fidelitate, compusa din 12 difuzoare semnate de compania Bose, completeaza lista atractiilor principale.

Introdusa cu mare fast si tam-tam acum mai bine de patru ani - inca de la inceputul iernii lui 2019, cea mai recenta generatie a modelului Kia K5 a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conceputa special pentru a concura intr-un segment dominat - odinioara, de Passat, respectiva berlina cu alura de fastback si cu radacini asiatice a primit, chiar pe parcursul zilelor precedente, un binemeritat facelift.

Kia K5

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pana la finalul acestei primaveri, noua versiune a produsului cu pricina isi va intampina potentialii cumparatori in doua variante diferite de motorizare, ambele condimentate, ce este drept, cu un propulsor in patru cilindri, cu o capacitate de 2.497 de centimetri cubi, care ofera o putere de 191 CP in varianta aspirata, configuratia de top plusand cu o turbina mecanica pentru un total de aproximativ 290 CP.

Cea mai recenta iteratie a gamei Kia K5 se mai poate lauda - totodata, si cu o cutie automata cu opt trepte, cu convertizor de cuplu ori dublu ambreiaj, de la caz la caz, sau cu discuri de franare cu diametrul de pana la 13.6 inch. De la orizont nu lipsesc, printre altele, nici blocurile optice cu tehnologie LED - restilizate complet, jantele pe 16, 18 ori 19 inch, confectionate din aliaj usor, tapiteria realizata din stofa sau piele sintetica.

Nota de plata nu reprezinta, momentan, decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, comunicatul oficial de presa dezvaluind - in schimb, ca seria vestilor bune continua cu doua display-uri color, unul cu o diagonala de pana la 12.3 inch, pentru instrumentele de bord digitale, altul de dimensiuni asemanatoare, pentru sistemul de navigatie, un volan cu functie de incalzire, scaune ventilatie, boxe marca Bose, o statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil.

Kia K5

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2024