Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 290 de cai, plafon de coupe si scaune ventilate. Cat costa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 290 de cai, plafon de coupe si scaune ventilate. Cat costa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 290 de cai, plafon de coupe si scaune ventilate
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o instalatie audio de inalta fidelitate. Compusa din 12 difuzoare semnate de compania Bose. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui martie, cea mai recenta iteratie a impozantei berline cu alura de fastback pe care KIA o comercializeaza sub denumirea de K5 a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: sud-corenii au dezvaluit - chiar pe parcursul zilelor precedente, primele informatii si detalii oficiale cu privire la nota de plata, acesta pornind de la 26.990 de dolari.

Kia K5

In versiunea de baza, un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.498 de centimetri cubi, pe benzina, lucreaza impreuna cu o transmisie automata in opt rapoarte, cu convertizor de cuplu, pentru a livra exclusiv rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 191 de cai putere. Timpul necesar indeplinirii misiunii 0 - 100 de kilometri pe ora nu ramane, precum valoarea caracteristica vitezei de top, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - lista cu caracteristici de ordin tehnic mentionand, in schimb, consumul de carburant: 7.8 litri la 100 de kilometri.

Cea mai noua iteratie a spectaculoasei masini in patru portiere - cu plafon de coupe, pe care KIA o vinde sub numele de K5 isi va mai intampina cumparatorii, mai mult ori mai putin surprinzator, si alaturi de o dotare standard greu de ignorat, printre multiplele echipamente propuse de producatorul sud-coreean numarandu-se inclusiv farurile cu LED, camera video pentru mersul cu spatele. Si - nu in ultimul rand, climatizarea cu reglare pe doua zone a temperaturii.

Turbo for the win!

Oferita la preturi incepand de la suma de 26.990 de dolari, noua Kia K5 mai poate fi comandata si intr-o varianta condimentata cu un agregat 2.5 T-GDI sinonim cu 290 CP, putere livrata rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei cutii automate in opt rapoarte - cu dublu ambreiaj. Si de aceasta data, durata probei 0 - 100 km/h nu reprezinta, precum viteza de top, decat un mare mister, unica cunoscuta constand in consumul de carburant - de 8.7 litri la 100 km, anunta compania producatoare.

Reteta nonconformistei berline sud-coreene cu alura de fastback se incheie, intr-un final, cu patru niveluri diferite de dotare, echiparea de top laudandu-se si cu jante de 18 inch - confectionate din aliaj usor. De la orizont nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici ceasurile de bord digitale si configurabile, scaunele fata cu actionare electrica, incalzire, ventilatie, tapiteria realizata din piele sintetica, volanul multifunctional, in trei spite, statia pentru incarcare wireless a telefonului mobil ori instalatia audio de inalta fidelitate, cu 12 boxe de la Bose.

Kia K5

Kia K5

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2024