Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are sapte display-uri si un motor I6 twin-turbo. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are sapte display-uri si un motor I6 twin-turbo. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are sapte display-uri si un motor I6 twin-turbo
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu LED, scaune cu masaj si instalatie audio cu 23 de boxe, plus amplificator de 1.375 W.

Prezentata publicului larg cu doar 30 de zile in urma - cu ocazia editiei din acest an a celebrului Salon International de la New York, noua versiune cu ampatament marit a perechii compuse din Wagoneer si Grand Wagoneer stie, cu siguranta, cum sa se faca remarcata. Privit de la exterior la interior, impresionantul duo de la Jeep ar trebui sa iasa numaidecat in evidenta datorita dimensiunilor generoase, multiple priviri urmand sa atraga - printre altele, si plafonul de culoare neagra, si jantele din aliaj cu diametrul generos de 22 de inch.

Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L

Seria vestilor buna continua cu farurile cu LED, o capota bombata si stopurile unite cu o banda, la randul ei, de culoare neagra, respectivelor detalii alaturandu-li-se, de cealalta parte a portierelor, un numar de sapte display-uri, cu mai bine de jumatate regasindu-se la nivelul plansei de bord, daca mai trebuia cumva mentionat.

Aceeasi versiune cu ampatament marit a perechii compuse din Wagoneer si Grand Wagoneer se mai poate lauda - asa cum precizam anterior, la momentul premierei mondiale, si cu o tapiterie din piele Nappa, Capri ori Palermo, si cu scaune incalzite, ventilate si dotate cu functie de masaj, cu un volan multifunctional cu doua spite, cusaturi realizate sub forma de carouri si instalatie audio de inalta fidelitate. Cu 23 de boxe, plus amplificator de 1.375 W - semnate McIntosh, spre bucuria oaspetilor dornici sa se simta in masina ca la un concert.

Sub capota, propulsia impresionantului duo de la Jeep este asigurata de un motor cu sase cilindri in linie, cu doua turbine si o capacitate de trei litri - proiectat pentru a livra persoanei aflate la volan o putere maxima de 420 sau 510 CP, conform unui comunicat oferit in urma cu aproape patru saptamani, la sfarsitul lunii aprilie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (202) Poze Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L
mai multe