Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are scaune cu masaj si boxe la nivelul tetierelor

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are scaune cu masaj si boxe la nivelul tetierelor
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are scaune cu masaj si boxe la nivelul tetierelor
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un motor V8 si o suspensie adaptiva pe aer - potrivit unui comunicat oficial de presa.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, cea mai recenta generatie a celebrei masini comercializate sub numele de GMC Yukon se vinde - zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile la dispozitia cumparatorilor se va numara - extrem de curand, si o varianta denumita Denali Ultimate.

Disponibila din toamna - la un pret momentan necunoscut, impresionanta reteta a pregatit inclusiv unele elemente finisate in Vader Chrome, lista ingredientelor de la exterior culminand cu un set de jante de 22 de inch.

GMC Yukon Denali Ultimate

In cabina - de cealalta parte a portierelor, prima generatie a luxoasei masini oferite sub indicativul Yukon Denali Ultimate se bucura si de o pereche de scaune fata cu functie de masaj. Din peisaj nu lipsesc - inutil de mentionat, nici tapiteria realizata din piele ori display-ul central cu Apple CarPlay si Android Auto.

Aceeasi impozanta varianta propune - dupa cum precizam anterior, in randurile de mai sus, si o instalatie audio de inalta fidelitate, ale carei boxe ce poarta semnatura specialistilor Bose au fost instalate inclusiv la nivelul tetierelor.

Respectiva versiune se mai poate lauda - mai mult sau mai putin surprinzator, si cu instrumente de bord digitale, accente din lemn, cusaturi contrastante si incarcare wireless a telefonului mobil. Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua optiuni - un benzinar V8 de 6.2 litri sau un diesel de 3.0 litri.

Livrarea valorilor maxime se realizeaza, indiferent de cum arata configuratia finala, catre rotile ambele punti - printr-o cutie automata cu zece rapoarte, standard fiind oferite si suspensia pe aer cu amortizoare magnetoreologice.

GMC Yukon Denali Ultimate

GMC Yukon Denali Ultimate

GMC Yukon Denali Ultimate

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze GMC Yukon Denali Ultimate
mai multe