Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are scaune incalzite si jante pe 19 inch

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are scaune incalzite si jante pe 19 inch
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are scaune incalzite si jante pe 19 inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator - cu o pereche de faruri cu LED. Plus ceasuri de bord digitale si configurabile.

Chevrolet Trax

Ultima jumatate a anului curent marcheaza debutul unui nou Chevrolet extrem de spectaculos, celebrul producator american de autoturisme publicand, in cursul zilei de astazi, primele fotografii si informatii oficiale ale noului Trax. Conceput pentru a concura impotriva unor modele precum Volkswagen Taos, proaspat lansatul SUV al companiei de peste Ocean se remarca in special prin multiplele elemente si detalii savuroase de la nivelul caroseriei - precum grila supradimensionata a radiatorului, aripile sculptate atent sau luneta angulara, nenumarate priviri urmand sa atraga si farurile duble ori setul de jante cu diametrul de pana la 19 inch.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, automobilul disponibil la preturi incepand de la numai 21.495 de dolari va pune la dispozitia pasagerilor sai - fie in standard, fie optional - si un volan, plus scaune cu functie de incalzire. Din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, ecranul central cu o diagonala de pana la 11 inch, pornirea de la buton si instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe cand propulsia va fi asigurata exclusiv de o unitate turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de 12 litri, pe benzina, sinonima cu un total de 137 de cai putere, plus 219 Newton-Metri, dupa cate se spune.

Chevrolet Trax

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Chevrolet Trax
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2022