Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a-nceput de curand s-o vanda si-n Romania

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a-nceput de curand s-o vanda si-n Romania
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Compania producatoare a-nceput de curand s-o vanda si-n Romania
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un sistem de propulsie plug-in hybrid, cu 220 CP pe ambele punti.

Lansata cu surle si trambite in toamna anului 2016, cu ocazia celebrului Salon Auto International de la Los Angeles, cea mai recenta generatie a britanicului cunoscut publicului sub denumirea de Mini Countryman a primit de curand un facelift major. Dezvelita oficial in urma cu numai trei luni, versiunea mult imbunatatita a masinii care concureaza impotriva unor produse precum Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes GLA se vinde, mai nou, si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 28.400 de euro.

In configuratia de baza, propulsia este asigurata de un benzinar turbo cu (doar) trei cilindri in linie si capacitatea de 1.499 de centimetri cubi, ce livreaza rotilor aflate pe puntea fata undeva in jurul a 136 de cai putere, conform fisei tehnice.

Mini Countryman facelift

Mini Countryman facelift

De o motorizare turbo pe benzina se bucura, evident, si varianta de performanta Mini Countryman Cooper S, cu mentiunea ca unitatea regasita in compartimentul motor vine cu patru pistoane in standard si o capacitate de doi litri. Drept urmare, clientii respectivei masini se vor bucura de un set de valori maxime care cuprinde inclusiv un total de 178 CP, la randul lui "pus" pe asfalt prin intermediul unui sistem de tractiune FWD.

Asa cum era de asteptat, versiunea imbunatatita a britanicului ce concureaza cu Audi Q3, BMW X1, dar si Mercedes GLA este disponibila la vanzare si in compania unor propulsoare diesel, ambele cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.995 de centimetri cubi, insa cu 150 sau 190 de cai putere pe rotile fata.

Oferta in materie de motorizari a noului Mini Countryman Facelift se incheie, in cazul in care chiar mai era nevoie de o asemenea precizare, cu un sistem plug-in hybrid de 220 CP, ce transforma tractiunea integrala ALL4 din dotare optionala (pentru toate celelalte variante) in echipament standard. Standard mai sunt, in plus, si jantele din aliaj cu diametrul de 16 ori 17 inch, de la caz la caz, tapiteria din stofa, blocurile optice cu tehnologie LED, bancheta spate rabatabila, volanul sport imbracat in piele, aerul conditionat, conexiunea USB, instalatia audio formata din sase difuzoare etc.

Mini Countryman facelift

Mini Countryman facelift

Mini Countryman facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mini Countryman facelift
mai multe