Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Compania producatoare tocmai a publicat acum primele detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua benzinare si un singur motor diesel, cea mai generoasa optiune venind cu 380 de cai pe ambele punti.

Anuntata in urma cu aproximativ cinci saptamani, la sfarsitul lunii octombrie, prima generatie a masinii comercializate sub denumirea de Genesis GV70 revine in atentia publicului larg. Explicatia: divizia de lux a companiei Hyundai a publicat in cursul diminetii zilei de astazi noi informatii referitoare la gama care va concura cu Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC.

Privita de la exterior spre interior, mult anticipata creatie a producatorului auto cu sediul in Coreea de Sud se remarca numaidecat prin blocurile optice duble si grila supradimensionata a radiatorului, insa nu vor trece intocmai neobservate, printre altele, nici aripile laterale bine sculptate sau jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch.

Genesis GV70 - Poze noi

Genesis GV70 - Poze noi

Lista elementelor principale de atractie continua cu aspectul minimalist al plansei de bord si display-ul urias, cu touchscreen, care insoteste sistemul de infotainment de ultima generatie, printre dotarile si echipamentele puse la dispozitia clientilor numarandu-se inclusiv unele comenzi tactile. Plus ceasuri digitale si configurabile, daca mai era necesara o asemenea precizare.

In ceea ce priveste gama de motorizari, prima generatie a masinii comercializate sub denumirea de Genesis GV70 a pregatit trei unitati mari si late, gama proiectata de specialistii diviziei de lux a companiei Hyundai pentru a concura cu Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC cuprinzand si un propulsor 2.2 diesel, capabil sa livreze 210 cai putere.

Mult anticipata creatie a producatorului auto cu sediul in Coreea de Sud va mai fi disponibila si in compania a doua benzinare, dintre care unul de 2.5 litri si 304 CP, iar altul de 3.5 litri si aproximativ 380 de cai putere. Cea mai potenta varianta se bucura in standard de tractiune integrala, pe cand celelalte versiuni ofera aceasta tehnologie exclusiv optional, contracost.

Genesis GV70 - Poze noi

Genesis GV70 - Poze noi

Genesis GV70 - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Genesis GV70 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2020