Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. S-a aflat cat costa noua versiune

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. S-a aflat cat costa noua versiune
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • S-a aflat cat costa noua versiune
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si climatizare automata, conform primelor informatii oficiale.

Anuntata in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate, in prima parte a lunii ianuarie, masina pe care Jeep o va comercializa, chiar din primavara acestui an, sub denumirea de Grand Cherokee L are, incepand de vineri, si o nota de plata. Doar partial oficiala, ce este drept, lista de preturi publicata zilele trecute pe site-ul companiei producatoare disparand, intre timp, din peisaj.

Daca presa de peste Ocean nu se insala insa, respectiva versiune va fi disponibila de la aproape 38.500 de dolari in configuratia de baza, cu motor V6 de 3.6 litri si aproximativ 290 de cai putere pe rotile de pe puntea spate.

Noua masina, pe care Jeep o va comercializa sub denumirea de Grand Cherokee L, este oferita si in compania unui sistem de tractiune integrala, al carui pret ramane un mare mister. Seria necunoscutelor majore continua cu nota de plata a unitatii cu opt cilindri in V, de 5.7 litri si undeva in jurul a 357 CP.

In ceea ce priveste dotarea, exista patru versiuni diferite.

Presa de peste Ocean anunta ca, in configuratia de baza, masina pe care Jeep o va comercializa, chiar din primavara acestui an, sub denumirea de Grand Cherokee L va beneficia si de faruri cu LED, climatizare automata, jante pe 18 inch, display tactil de 21.3 centimetri sau instrumente de bord digitale. Echiparile superioare se vor putea lauda inclusiv cu tapiterie din piele, volan incalzit, scaune ventilate, iluminare ambientala, ornamente din lemn, suspensie pe aer etc.

Jeep Grand Cherokee L

Jeep Grand Cherokee L

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Jeep Grand Cherokee L
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2021