Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, asta-i masina ta. Are motor de 400 CP, piele pe bord si 16 boxe. Cat costa

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, asta-i masina ta. Are motor de 400 CP, piele pe bord si 16 boxe. Cat costa
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, asta-i masina ta
  • Are motor de 400 CP, piele pe bord si 16 boxe
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un numar de doua display-uri centrale. Plus multiple comenzi fizice. Dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Prezentat publicului larg in urma cu numai o singura saptamana - chiar la inceputul lunii ianuarie, cel mai recent Infiniti Q50 din istorie are deja si un pret de pornire. 43.050 de dolari este, mai precis, suma minima pe care clientii respectivului produs japonez o vor de achitat peste Ocean, pe piata auto din SUA, acolo unde rivalul mai celebrului Seria 3 ofera, in versiunea de baza, o unitate twin-turbo cu sase cilindri in V si capacitatea de 2.997 de centimetri cubi - proiectata special pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 300 de cai putere, pe benzina.

Infiniti Q50

Meniul specific variantei in cauza continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o transmisie automata in sapte rapoarte - cu mod Sport, plus tehnologie Downshift Rev Matching in echipare, pe cand valorile caracteristice probei 0 - 100 km/h, vitezei de top si consumului mediu de carburant nu raman, la momentul de fata, decat un mister. Se cunoaste insa continutul listei cu dotari standard, pana si modelul entry-level bucurandu-se - din seria fara costuri suplimentare, de faruri cu LED, de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, de o trapa actionata electric, sistem de climatizare cu reglare pe doua zone, tapiterie din piele, instalatie audio in 16 difuzoare, scaune incalzite, un numar de doua ecrane centrale, cu diagonala de pana la 8".

Comercializat la preturi care pornesc de la 43.050 de dolari, cel mai recent Infiniti Q50 din istorie poate fi comandat si intr-o configuratie de 400 CP, aceasta mizand - la randul sau, pe un propulsor V6 twin-turbo de 3.0 litri, pe benzina. Optiunea de top a gamei concepute special pentru a concura cu Seria 3 mizeaza - in drumul spre perfectiune, si pe compania unei suspensii cu amortizoare controlate electronic, pe a unor detalii exterioare finisate in negru, elemente interioare cusute sub forma de carouri, tapiterie din piele semi-anilina, jante din aliaj usor pe 19 inch.

Infiniti Q50

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Infiniti Q50
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2024