Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Cat costa in Romania

Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Cat costa in Romania
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus tapiterie din piele sintetica si alcantara.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ cinci luni - in ultimele saptamani ale anului 2020, cea dintai generatie a gamei comercializate sub denumirea de DS9 este disponibila, incepand de astazi, si pe piata din Romania. La preturi care pleaca 49.900 de euro, reiese dintr-un comunicat de presa oferit de importatorul local.

Sub capota, respectiva masina a pregatit, pentru inceput, atat un benzinar turbo de 1.6 litri si 225 de cai, cat si un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, cu o putere maxima identica: 225 de cai.

DS9

Cea dintai generatie a gamei comercializate sub denumirea de DS9 ofera - din nou, doua optiuni diferite si la nivel de echipare. In timp ce versiunea de baza pe nume Performance Line+ ofera un interior imbracat, in mare parte, in Alcantara, varianta Rivoli+ vine cu o cabina care se "scalda" in piele, conform importatorului local.

Respectiva masina se mai bucura, in standard, si de faruri cu LED, jante din aliaj pe 19 inch, transmisie automata cu opt rapoarte, instrumente de bord digitale, scaune fata cu functie de incalzire etc.

Gandita pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class, cea dintai generatie a gamei comercializate sub denumirea de DS9 este construita pe platforma EMP2 a Grupului PSA. Potrivit unui comunicat de presa, lista cu dimensiuni cuprinde inclusiv o lungime de 4.93 metri.

Alura specifica unui fastback, dar si ceasul de la B.R.M montat in partea superioara a plansei de bord se numara, in schimb, printre principalele atractii de ordin vizual ale respectivei masini.

DS9

DS9

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2021