Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta e masina ta. Cat costa in Romania

Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta e masina ta. Cat costa in Romania
  • Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta e masina ta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 17 inch. Plus aer conditionat cu reglare manuala.

Prezentata publicului larg inca din primele zile ale anului 2022, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii oferite de Citroen sub numele de C5 Aircross a fost lansata - de curand, si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc de la o suma de 27.700 de euro, potrivit informatiilor regasite pe site-ul distribuitorului local.

Comercializata sub indicativul Live Pack 1.2 PureTech, varianta de baza gazduieste sub capota - in compartimentul motor, un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1.2 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 130 de cai. O cutie manuala cu sase trepte de viteza completeaza fisa cu specificatii tehnice.

Citroen C5 Aircross Facelift

Citroen C5 Aircross Facelift

Aceeasi optiune entry-level a noului Citroen C5 Aircross Facelift se mai poate lauda - printre altele, si cu o lista cu dotari standard ce cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 17 inch. Plus senzori de parcare spate, dar si faruri ECO LED, display central cu diagonala de opt inch sau aer conditionat cu reglare manuala.

Vopseaua metalizata, parbrizul si scaunele fata cu incalzire, climatizarea automata ori proiectoarele de ceata cu functie cornering - de exemplu, se numara, in schimb, printre echipamentele optionale ale masinii ce concureaza impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan. Reimprospatat in anul 2020.

Reteta caracteristica versiunii imbunatatite a masinii oferite de Citroen sub numele de C5 Aircross continua - zilele acestea, cu alte doua variante de echipare, Feel si Shine, in timp ce gama de motorizari este completata de un diesel cu o capacitate cilindrica de 1.5 litri. Si, mai mult sau mai putin surprinzator, 130 de cai.

Seria optiunilor disponibile se incheie, intr-un final, cu o configuratie plug-in hybrid - ce pune la dispozitia cumparatorilor, prin combinarea unui motor electric cu un benzinar turbo de 1.6 litri, in patru cilindri, pana la 225 de cai. In toate cazurile, livrarea valorilor maxime se face exclusiv catre puntea fata.

Citroen C5 Aircross Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Citroen C5 Aircross Facelift
mai multe