Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta e masina ta. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta e masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 27.700 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu mai bine de trei ani, prima generatie a masinii comercializate de compania Citroen sub numele de C5 Aircross a primit de curand - pe parcursul zilelor trecute, un facelift major. Privita de la exterior spre interior, noua versiune a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan se remarca in special prin design-ul revizuit al partii frontale - nenumarate modificari fiind insa operate si in partea din spate a caroseriei cu cinci portiere.

Citroen C5 Aircross Facelift

Oferita si pe piata din Romania, in schimbul unei sume ce porneste de la 27.700 de euro, aceeasi varianta imbunatatita a mai pregatit si cateva optiuni proaspete la nivel de jante, clientii urmand a descoperi si un volan, o consola centrala si guri de ventilatie redesenate - acestora alaturandu-li-se un set format din doua display-uri color si o pereche de scaune cu masaj.

Sub capota, noul Citroen C5 Aircross Facelift beneficiaza si de un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.2 litri, ce dezvolta 130 de cai putere - asemeni unitatii 1.5 BlueHDi cu patru pistoane in dotare. Cumparatorii vor mai putea opta, totodata, si pentru o varianta plug-in hybrid - respectiva versiune combinand un propulsor turbo de 1.6 litri si un motor electric pentru 225 de cai putere, cu bifarea aromei PHEV insemnand si o autonomie de pana la 55 de kilometri cu emisii zero.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Citroen C5 Aircross Facelift
mai multe