Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta-i masina ta. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta-i masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta-i masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata, dar si data la care primele exemplare vor ajunge pe strazi ramane, pentru moment, o mare necunoscuta.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate si vanduta in total, pana la momentul de fata, intr-un numari mai mare de trei milioane de exemplare, celebra gama cunoscuta sub numele de Qashqai a primit, recent, o noua generatie. Anuntata in cea de-a doua jumatate a lunii anterioare, masina cu pricina a castigat 20 de milimetri la nivelul ampatamentului, valorile caracteristice lungimii, latimii si inaltimii crescand si ele cu pana la 35, 32, respectiv 25 de milimetri.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Seria vestilor bune continua la nivelul pachetului tehnologic disponibil, acolo unde clientii au acum la dispozitie si blocuri optice fata cu matrice de LED-uri, un display color cu diagonala de 12.3 inch pentru instrumentele de bord complet digitale, plus sistem de infotainment compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay, internet prin Wi-Fi, airbag central si afisaj pe parbriz, printre altele.

Construita pe o platforma complet noua, cea de-a treia generatie a celebrei game comercializate sub denumirea de Nissan Qashqai a pregatit doua optiuni diferite la nivelul gamei de motorizari, printre care si un benzinar electrificat de 1.3 litri si 138 sau 156 CP. Totodata, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan mai ofera si o solutie e-POWER, cu un motor electric de 187 CP si o unitate de 1.5 litri folosita exclusiv pe post de generator.

Reteta specifica departamentului vizual cuprinde inclusiv faruri complet restilizate, jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, aripi laterale bine conturate, dar si un volan multifunctional cu parte inferioara plata, nenumarate cusaturi realizate sub forma de carouri si o plansa de bord cu display-ul sistemului de infotainment pozitionat in partea superioara, deloc surprinzator.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Nissan Qashqai
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2021