Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta-i masina ta. Galerie foto completa

Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta-i masina ta. Galerie foto completa
  • Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta-i masina ta. Galerie foto completa
  • Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 25.800 de euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 25.800 de euro.

Prezentata publicului larg la inceputul acestui an, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Nissan sub denumirea de Qashqai a revenit zilele acestea in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei producatoare a publicat peste 100 de imagini proaspete de la interiorul si exteriorul masinii care concureaza impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan.

Nissan Qashqai - Galerie foto

Nissan Qashqai - Galerie foto

Construita pe o platforma complet noua, respectiva creatie a castigat aproximativ 20 de milimetri la nivelul ampatamentului, valorile caracteristice lungimii, latimii si inaltimii crescand si ele cu pana la 35, 32 si 25 de milimetri, dupa cum precizam si la momentul lansarii.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu motorizari disponibile, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Nissan sub denumirea de Qashqai a pregatit doua optiuni diferite, inclusiv un benzinar electrificat de 1.3 litri si 138 sau 156 CP. De asemenea, aceeasi masina care concureaza impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan mai ofera si o solutie e-POWER, cu un motor electric de 187 CP si o unitate de 1.5 litri folosita exclusiv pe post de generator.

Reteta specifica departamentului vizual cuprinde, pe de alta parte, faruri complet restilizate, jante din aliaj de pana la 20 de inch, aripi laterale bine conturate, volan cu parte inferioara plata, o plansa de bord cu ecranul sistemului de infotainment in partea superioara etc.

Nissan Qashqai - Galerie foto

Nissan Qashqai - Galerie foto

Nissan Qashqai - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze Nissan Qashqai - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2021